Miss Smoking Beauty 2016

Jij bent jong, je houd van roken en je wil graag model worden.
Dan pak je kans doe mee aan de verkiezing 'Miss Smoking Beauty 2016'. www.enjoy2party.nl
Stuur vandaag nog je castingformulier op!

“Wat kan de titel 'Miss Smoking Beauty 2016' voor jou betekenen?

Naast mooie prijzen voor de winnaressen, leuke outfits en kado's, een aardige en makkelijke bijverdienste voor het maken van leuke films, maak je ook nog kan kans bekend te worden en misschien een Model carrière te maken. Zo menig inmiddels Top model is op deze wijze bekend geworden. En juist de tabak en rokersindustrie is naarstig op zoek naar modellen die nog willen toegeven, dat ze met plezier roken, ongeacht wat. Hoe het werkt en wat je ervoor moet doen en hoe het werkt vertellen wij je hier:

Stap 1

Je stuurt ons jouw castingformulier volledig ingevuld inclusief een paar mooie foto's van jezelf en jouw motivatie. Als jezelf al een mooie video hebt opgenomen of nog kan doen, is dat alleen maar een voordeel en verhoogt je kansen om aangenomen te worden.

Stap 2

In eerste instantie bekijkt een interne jury van onze redactie of je voor de voorrondes in aanmerking komt. In het geval dat je wordt aangenomen wordt je uitgenodigd voor een eerste video shooting.

Stap 3

Van week tot week worden er voorrondes gehouden en vallen er iedere keer weer wat deelnemers af. Wat overigens niet betekend dat als je bent afgevallen je later niet toch nog in onze video pool mee mag doen en voor iedere video wordt je ook straks betaald.

Stap 4

Vervolgens komen er 4 finaal rondes: achtste finale kwart finale, half finale en eindfinale. De eindfinale word in ieder geval in een feestelijke omgeving met muziek en publiek gehouden.

De feestelijke finale


De 3 winnaressen kunnen mooie prijzen verwachten en wachten tevens contracten bij bekende modellenbureaus. De finale zal op 24 december 2016 worden gehouden.

Alle uitslagen, de datums en plaatsen van de finale kan je op onze website blijven volgen en worden je tevens via onze nieuwsletter voor deelnemers regelmatig per mail toegestuurd. In de nieuwsletter vind je ook al tal van tips voor mooie outfits, cosmetica en hoe je het beste kan poseren.

Dus al met al krijg je een hoop gratis en interessante informatie, sta je inde belangstelling en krijg je een hoop plezier. Dus schrijf je vandaag nog in, de castings sluiten uiterlijk op 30 juni 2016.